Top
Webshop ZeilNoord


Bestellen van kaarten en boeken voor deelnemers aan Zeil Noord
 
Deze webshop biedt voor elke geregistreerde gebruiker van Zeil Noord de mogelijk om voordelig kaarten en boeken aan te schaffen: Er is geen korting mogelijk op Nederlandstalige boeken. De vermelde prijzen zijn de winkelprijzen. De Zeilnoordkorting wordt berekend over de Engelstalige en Duitstalige boeken en de kaarten.

De indeling onder het kopje 'Boeken ZeilNoord' is: Nederlandstalig, Engelstalig, Duitstalig over de Noordzee, Duitstalig over de Oostzee en de Hamneguiden en Havneguiden in Noors en Zweeds.

De indeling onder het kopje 'Kaarten Zeilnoord' is: Nederlandse Jachtkaarten, BSH Jachtkaarten, NV Verlag Jachtkaarten, Delius Klasing Jachtkaarten, C-Map Jachtkaarten, Ugland Jachtkaarten en Estland plus Finland.


Geen deelnemer aan ZeilNoord? Ga naar de ontmoetingplek voor noordvaarders!

U heeft de mogelijkheid uw bestelling te laten verzenden naar het aangegeven adres.
Verzendkosten tot maximaal € 20 zijn dan voor uw rekening.
Daarnaast kunt u ook uw bestelling ophalen op een adres in Amsterdam of Rotterdam.
Amsterdam: L.J. Harri, Rotterdam: Observator Watersport

De procedure:
 
  1. U bestelt door middel van deze webshop uw kaarten en boeken.
  2. Uw bestelling wordt gecontroleerd met uw ZeilNoord e-mailadres. Wie geen deelnemer is aan ZeilNoord betaalt de normale winkelprijs, voor deelnemers aan ZeilNoord berekenen wij de maximaal mogelijke korting.
  3. Deelnemers aan Zeilnoord betalen nog niets. Overige kopers betalen per Ideal.
  4. Wij sturen u een opdrachtbevestiging, waarop ook de totale korting staat aangegeven. Dit is ook uw factuur.
  5. U betaalt de bestelling middels Ideal of door overmaking van het bedrag van de opdrachtbevestiging op Bank ING 5544948 t.g.v. Cure Productions BV Watersportmedia, Muiden.
  6. Contante betaling bij L.J. Harri of Observator Watersport is niet mogelijk met een ZeilNoord kortingsbestelling. Na ontvangst van uw betaling krijgt u bericht dat uw bestelling gereed is of verstuurd wordt.
  7. Wij versturen  in samenwerking met L. J. Harri en Observator Watersport de bestelling, of u haalt die op.