Top
Kajakverhalen
Nieuw
  • Kajakverhalen
22,50

Kajakverhalen, een boek met 70 reisverhalen over kanokamperen en kajakavonturen

Hans kajakte naar Engeland, Govert peddelde in Alaska, Rob ging naar Tiengemeeten, Hendra volbracht de Elfstedentocht en Louise vaart vaak een rondje op vijf minuten van haar huis.
Paul peddelde alleen, Bert ging z’n tweeën, Adri en Hester in een groep, Rolf met walvissen en (naamgenoot) Rein dacht met een dolfijn te spelen (maar dat bleek een witte haai te zijn).

Je hoeft helemaal niet ver weg te gaan om echt te reizen. Vanaf elke steiger kan je vertrekken voor een tochtje, lang weekend of een vakantie; heel goedkoop, sportief, zonder Lonely Planet of Booking.com en met gegarandeerd een avontuur.

Het is altijd fijn om op het water te zijn en je kunt met alleen je kajak en je tentje als je wilt weken weg. Zodra je met een peddel in een bootje stapt, kom je in een andere wereld: terug naar de basis. Je ziet alles vanuit een ander perspectief en het bijna meditatieve ritme van de peddel geeft rust en soms mooie gedachten. Maar als je met je kajak de golven opzoekt, is het weer een ander verhaal,

In ‘Kajakverhalen’ beschrijven veel verschillende kajakkers ieder op eigen wijze tochten en belevenissen; het vaarplezier spat van de pagina’s. Samensteller Rein Hazewinkel selecteerde prachtige verhalen die gezamenlijk een mooi beeld geven van wat kajakken en kanokamperen kan zijn en je krijgt meteen zin om zelf een tocht te maken.

De opbrengst van Kajakverhalen komt ten goede aan Natuurmonumenten voor de Marker Wadden, het nieuwe natuurproject in het Markermeer.


Samenstelling Rein Hazewinkel


Artikelnummer: LJH005